Telefon +40 764 275 516
Office hours Luni-vineri: 08.30 - 17.00
Email siclogsrl@gmail.com

Ajánlat kérés

Belföldi
és külföldi áruszállitás

Komplet logisztikai megoldások

expresz szállitás, hüttőt szállitás, túlméretes szállítását általános, különleges vagy ADR áruknak

Tovább
Image description

SZÁLLÍTÁSI SZOLGÁLTATÁSOK

A Siclog a következő közúti árufuvarozási szolgáltatásokat végzi:
GYORS ÉS EXPRESSZ SZÁLLÍTÁS
A gyors szállítást biztosítjuk Európában bárhol, illetve bármelyik európai államból csökkentett tranzitidőt biztosítunk.
KOMPLETT SZÁLLÍTÁS (Komplett rakomány – FTL)
Komplett rakomány szállítást végzünk Romániából a többi európai államba
KORLÁTOZOTT MENNYISÉG (Részrakomány – LTL)
Gyüjtőforgalmat bonyolítunk le Romániából a többi európai államba, és bármelyik európai államból Romániába

Image description

BELFÖLDI ÉS NEMZETKÖZI SZÁLLÍTMÁNYOZÁSI TANÁCSADÁS

Szállítmányozási szaktanácsadást kínálunk mind az ügyfeleinknek, mind a potenciális ügyfeleinknek. Mind az ügyfeleink, mind a potenciális ügyfeleink számára információt biztosítunk az árral, a szállítás lebonyolításának módjával, a tranzitidővel, a szükséges formalitásokkal, a megfelelő csomagolással és az áru biztosításával kapcsolatban.

 • Teherfuvarozás Romániában és az Európai Unióban
 • Veszélyes áruk szállítása (ADR)
 • Áruk raktározása, kezelése és disztribúciója
 • Vámügyi szaktanácsadás
Szállítmányozás területén széleskörű tapasztalattal rendelkező szakértő csapatunk segít megtalálni az Ön számára legjobb szállítmányozási és logisztikai megoldásokat. Bővebb információkért forduljon hozzánk bizalommal, vagy kérjen ajánlatot az elérhetőségeinken

Kapcsolat
Image description

A SZÁLLÍTÁS TERVEZÉSE

A közúti árufuvarozás a gazdaság egyik stratégiai szektora, ami közvetlenül érinti minden ember életét. Mi azon felül, hogy teljesítjük a szigorú határidőket, amik az áru megfelelő helyén történő átvételétől a szigorú biztonsági előírások betartásával történő szállításon át a rendeltetési helyen történő kirakodásig tartanak, teljes logisztikai megoldásokat kínálunk, gyűjtőfuvarozást, expressz szállítást, minden típusú túlméretes áru szállítását, általános áruk szállítását, különleges áruk szállítását, az ADR kategóriába tartozó áruk szállítását. A szállítóeszközeink között megtalálhatók a maximum 1,5 tonnás teherbírású Furgon típusú (ponyvás vagy zárt dobozos) járművek, a legfeljebb 3,5 tonnás teherbírású zárt vagy ponyvás teherautók, a legfeljebb 24 tonnás teherbírású kamionok, a 90-110 m3 térfogatú áruk szállítására alkalmas teherjárművek, a gépek vagy túlméretes áruk szállítására alkalmas teherautók, és az előírt hőmérsékleten szállítandó áruk szállítására alkalmas járművek is. A Siclog teljes körű logisztikai szolgáltatásokat és a piacon a leginkább versenyképes árakat kínálja a túlméretes mezőgazdasági gépek szállításához.

RÓLUNK

Siclog SRL-t egy kiváló szakemberekből álló csapat alkotta meg, azzal a céllal, hogy minőségi szolgáltatásokat nyújtson a megrendelőinek, a legmagasabb színvonalat képviselje a közúti fuvarozás terén, legyen szó akár belföldi vagy nemzetközi szállításról, csoportos vagy komplett fuvarozásról. 10 év tapasztalatával a hátunk mögött teljes körű logisztikai szolgáltatást nyújtunk Önnek, ami magában foglalja az expressz szállítást, a hőmérséklet-szabályozott szállítást, a túlméretes szállítását általános, különleges vagy ADR áruknak transportadr.info is. A szállítást végző járműveket pontosan az ügyfeleink szükségleteihez választjuk ki, a szállítóeszközeink között megtalálhatók a maximum 1,5 tonnás teherbírású furgon típusú (ponyvás vagy zárt dobozos) járművek, a legfeljebb 3,5 tonnás teherbírású zárt vagy ponyvás teherautók, a legfeljebb 24 tonnás teherbírású kamionok, a 90-110 m3 térfogatú áruk szállítására alkalmas teherjárművek, a gépek vagy túlméretes áruk szállítására alkalmas teherautók, és az előírt hőmérsékleten szállítandó áruk szállítására alkalmas járművek is. A Siclog teljes körű logisztikai szolgáltatásokat és a piacon a leginkább versenyképes árakat kínálja a túlméretes mezőgazdasági gépek szállításához ( https://agabaritic.info ). A szállítmányozás terén széles körű tapasztalattal rendelkező szakértő csapatunk segít megtalálni az Ön számára leginkább megfelelő szállítási és logisztikai megoldásokat.

Szolgáltatásaink

Szállitási típusok

Árufuvarozás

Belföldi és nemzetközi közúti árufuvarozást végzünk az Európai Unió területén belül és kívül. A szállítóeszközeink között megtalálhatók a maximum 1,5 tonnás teherbírású Sprinter típusú (ponyvás vagy zárt dobozos) járművek, a legfeljebb 3,5 tonnás teherbírású zárt vagy ponyvás teherautók, a legfeljebb 24 tonnás teherbírású kamionok, a 90-110 m3 térfogatú áruk szállítására alkalmas teherjárművek, a gépek vagy túlméretes áruk szállítására alkalmas teherautók, és az előírt hőmérsékleten szállítandó áruk szállítására alkalmas járművek is. Az áraink rugalmasak a megtett távolságtól, a rakomány tömegétől, a rakomány mennyiségétől, a szállítás gyakoriságától, a fizetési határidőtől, stb. függően. Miután tisztában vagyunk a különböző szállítások sajátosságaival, így a munkánk folyamán a legnagyobb fokú megértést, rugalmasságot és együttműködő készséget tudjuk garantálni az Ön irányelveinek és kéréseinek az irányába. Nyitottak vagyunk abban is, hogy biztosítsunk egy bizonyos fokú versenyképességet minden egyes ügyletben, és készek vagyunk rá, hogy megfelelő gyorsasággal elégítsük ki ügyfeleink bizonyos gazdasági igényeit. Végzünk túlméretes szállítást, belföldi és nemzetközi teherfuvarozást, nagyobb és kisebb teherbírású járművekkel egyaránt, hűtött áruszállítást, teherfuvarozást országok között, teherfuvarozást Albániában, Andorrában, Örményországban, Ausztriában, Azerbajdzsánban, Belaruszban (Fehéroroszországban), Belgiumban, Bosznia és Hercegovinában, Bulgáriában, Csehországban, Cipruson, Horvátországban, Dániában, Svájcban, Észtországban, Finnországban, Franciaországban, Grúziában, Németországban, Görögországban, Írországban, Izlandon, Olaszországban, Kazahsztánban, Lettországban, Lichtensteinben, Litvániában, Luxemburgban, Észak-Macedóniában, Máltán, Nagy-Britanniában, Moldovában, Monacoban, Montenegróban, Norvégiában, Hollandiában, Lengyelországban, Portugáliában, Romániában, Oroszországban, San Marinóban, Szerbiában, Szlovákiában, Szlovéniában, Spanyolországban, Svédországban, Törökországban, Ukrajnában, Magyaroszágon, a Vatikánban, Nyugat-, Közép- és Kelet-Európában egyaránt.

Túlméretes szállítmány

Bizonyos gépeknek a méretéből és a tömegéből adódóan szüksége lehet túlméretes szállításra. Szerelvény szállítása alap esetben (nem túlméretes) komplett szállítással vagy gyűjtő szállítással végezhető. Cégünk egyik feladata, hogy teljes biztonságot nyújtson az ügyfeleink számára mind kerekes, mind lánctalpas gépek, mezőgazdasági és építőipari gépek szállításakor. Segítünk az építőipari vállalatoknak építkezés áthelyezése esetén minden felszerelésük, irodai konténereik és építőanyagaik szállításával. Szakterületünk mind a normál méretű, mind a túlméretes mezőgazdasági gépek szállítása, például kombájnok, traktorok, ekék, vetőgépek, öntözőrendszerek, bunkerek, és építőipari gépek szállítása, például törőgépek, buldózerek, kotrógépek, homlokrakodók, válogatógépek, aszfaltmarógépek, daruk, túlméretes fémszerkezetek, betonszerkezetek, szélerőművek alkatrészei. Szakértő csapatunk mindig gyorsan reagál az Ön igényeire, és közben gondoskodik az útvonalengedély megszerzéséről az áru felvételének helyétől a rendeltetési helyig terjedő útvonalra, és a kísérőautókról is, amikor azt a helyzet megköveteli. Belföldi teherfuvarozást, szerelvényszállítást, túlméretes szállítást, speciális szállítást végzünk Románia összes megyéjében: Nemzetközi teherfuvarozást, szerelvényszállítást, túlméretes szállítást, speciális szállítást végzünk a következő országokban illetve országok között: Albánia, Andorra, Örményország, Ausztria, Azerbajdzsán, Belarusz (Fehéroroszország), Belgium, Bosznia és Hercegovina, Bulgária, Csehország, Ciprus, Horvátország, Dánia, Svájc, Észtország, Finnország, Franciaország, Grúzia, Németország, Görögország, Írország, Izland, Olaszország, Kazahsztán, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Észak-Macedonia, Málta, Egyesült Királyság, Moldova, Monaco, Montenegró, Norvégia, Hollandia, Lengyelország, Portugália, Románia, Oroszország, San Marino, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Svéország, Törökország, Ukrajna, Magyarország, Vatikán, Nyugat-Európa, Közép- és Kelet-Európa. ( https://agabaritic.info ).

VESZÉLYES ÁRUK SZÁLLÍTÁSA (ADR)

Cégünk, mely a veszélyes anyagok szállítása terén több, mint 10 év tapasztalattal és számos elégedett ügyféllel rendelkezik, egy olyan szakértő csapat szolgáltatásait kínálja Önnek, amelyik tisztelettel fordul az ügyfél és alázattal az elvégzendő munka irányába. Bármilyen veszélyes anyagot szállítunk európai és ázsiai országokban, közúton, vasúton, tengeri- és légi úton egyaránt. A járműveinket ADR felszerelésekkel és engedélyekkel látjuk el: a román gépjárműnyilvántartás megfelelő igazolásaival és az ADR szállításhoz szükséges összes megkülönböztető jelzéssel, táblával. A veszélyes áruk azok az anyagok, amik a fizikai és a kémiai természetükből adódóan személyi sérülést okozhatnak a környezetükben.
Az ADR szállítást a következő osztályokba kell besorolni:

 • 1. Robbanóanyagok és robbanóanyagot tartalmazó tárgyak
 • 2. Gázok
 • 2.1 – Gyúlékony gázok
 • 2.2 – Nem gyúlékony, nem mérgező gázok
 • 2.3 – Mérgező gázok
 • 3. Gyúlékony folyékony anyagok
 • 4 Szilárd anyagok
 • 4.1 Gyúlékony szilárd anyagok, önreaktív anyagok, szilárd érzéketlenített robbanóanyagok
 • 4.2 Öngyulladó anyagok
 • 4.3 Vízzel gyúlékony gázokat képző anyagok
 • 5.1 Gyújtó hatású (oxidáló) anyagok
 • 5.2 Szerves Peroxidok
 • 6.1 Mérgező anyagok
 • 6.2 Fertőzőveszélyes anyagok
 • 7. Radioaktív anyagok
 • 8. Maró (korrozív) anyagok
 • 9. Különböző veszélyes anyagok és tárgyak
Veszélyes anyagok szállítását a következő országokban végezzük: Horvátország, Magyarország, Bulgária, Spanyolország, Hollandia, Németország, Lettország, Észtország, Dánia, Svédország, Norvégia, Finnország, Litvánia, Olaszország, Svájc, Portugália, Ausztria, Csehország, Szlovákia, Lengyelország, Szlovénia, Szerbia, Törökország, Ukrajna, Oroszország, Moldova, Franciaország, Anglia, Belgium.
www.transportadr.info

TENGERI SZÁLLÍTÁS

A világ bármely rendeltetési helyére magas színvonalú, gyors és a biztonságos szállítást végzünk, beleértve a teljes szállítási folyamatot és a hozzá kapcsolodó szolgáltatásokat. Az áruk szállítása 20 lábas (20’) és 40 lábas (40’) konténerekben történik. Mind az FCL (teljes konténer rakomány) szállítás, mind az LCL (kevesebb, mint egy konténer rakomány) szállítás terén optimális megoldást biztosítunk Önnek. Kikötőtől-kikötőig vagy háztól-házig (azaz a rakodási helytől a végső kirakodási helyig) történő szállításban egyaránt számíthat ránk minden kontinensen. Az általános árukhoz sztandard 20’ és 40’ (DC) konténereket kínálunk, magasított (HC) konténereket nagy mennyiségű könnyű rakomány számára, 20’ és 40’ hűtőkonténereket olyan árukhoz, amiket ellenőrzött hőmérsékleten kell szállítani, speciális konténereket a túlméretes árukhoz, tetején nyitott, úgynevezett „Open top” konténereket olyan műszaki eszközökhöz, gépekhez vagy berendezésekhez, amik nem férnek be a konténer ajtaján, és az olalán és a tetején egyaránt nyitott, úgynevezett „Flat rack” konténereket olyan túlméretes árukhoz, amiket daruval tesznek be a konténerbe.

HŰTÖTT SZÁLLÍTÁS

Szakértő csapatunk a leginkább versenyképes árakon kínálja az ellenőrzött hőmérsékleten szállítandó romlandó vagy fagyasztott áruk szállítását.
A szállítandó áruk fajtájától függően különböző megoldásokat nyújtunk, olyan fagyasztott áruk számára, amiket -18°C és -22°C közötti hőmérsékleten kell szállítani, és olyan áruk számára, melyek hőmérsékletét folyamatosan ellenőrizni kell a szállítás folyamán. Dupla hőmérsékletű járműveket is tudunk biztosítani. A szállításokat különböző kapacitású járművekkel oldjuk meg, amelyek mind fel vannak szerelve hűtőrendszerekkel és hűtési táblázatokkal, megfelelve minden kötelező előírásnak.

GYŰJTŐSZÁLLÍTÁS

Az áruk gyűjtőfuvarozása mindennapos tevékenységünk. Ez a fajta szállítás optimális megoldás azoknak az áruknak, amiknek különböző helyekre kell érkezniük. A közúti, a tengeri és a légi szállítás területén megszerzett széles körű tapasztalataink lehetőséget nyújtanak a számunkra, hogy az áruk bármilyen módon történő csoportosítására képesek legyünk, és megtaláljuk a legjobb megoldást az ár, a minőség és a tranzitidő tekintetében. Optimális megoldást nyújtunk kis és nagy mennyiségű áruk esetén egyaránt, legyen szó akár mezőgazdasági gépekről, fogyasztási cikkekről vagy bármilyen típusú áruról. Minden ajánlatkérésre gyorsan reagálunk garantált megoldásokkal és versenyképes árakkal. A gyűjtőszállítás szigorú megtervezésével érjük el a magas minőségi színvonalat és a megbízható szolgáltatást.

GYŰJTŐSZÁLLÍTÁS

Optimális megoldást nyújtunk kis és nagy mennyiségű áruk esetén egyaránt, legyen szó akár mezőgazdasági gépekről, fogyasztási cikkekről vagy bármilyen típusú áruról. Minden ajánlatkérésre gyorsan reagálunk garantált megoldásokkal és versenyképes árakkal.

01.

KOMPLETT SZÁLLÍTÁS

Szakértő csapatunk az Ön egyéni igényeinek megfelelő megoldást nyújt komplett kocsis szállítás esetén. Ezen szállítmányozási fajta esetén Ön a szállító jármű kizárólagos használatát élvezi, függetlenül attól, hogy a jármű teljes kapacitása ki van-e használva. Ilyenkor a teherautó csak és kizárólag az adott ügyfél címére megy, ezáltal lerövidítve a szállítási időt. Az áruk biztonságos szállítását megbízható járművek és tapasztalt sofőrök biztosítják. A felrakodás és a lerakodás közötti idő alatt a szakembereink folyamatosan figyelemmel követik a járművet, és azonnal megtudják Önnek adni az áruk aktuális helyzetét. Személyre szabott, rugalmas és gyors megoldásokat kínálunk belföldön és külföldön egyaránt.

02.

ÖMLESZTETT ÁRU SZÁLLÍTÁSA

Cégünk egyik fő tevékenysége az ömlesztett árufuvarozás. Az ömlesztve szállított áruk lehetnek nagy darabokból álló áruk vagy gabonafélék, műtrágya, szén, sóder, pellet vagy üvegszemcse. Az áru fajtájától függően a legmegfelelőbb szállítási módot kínáljuk Önnek, dömperrel, speciális Walking floor típusú kamionokkal, pótkocsikkal vagy félpótkocsikkal. Hívja bátran szakértőinket, akik garantáltan megtaláljak az optimális megoldást a kérésére a leginkább versenyképes áron.

03.

HŰTÖTT SZÁLLÍTÁS (HŐMÉRSÉKLET SZABÁLYOZOTT SZÁLLÍTÁS)

Szakértő csapatunk a leginkább versenyképes árakon kínálja az ellenőrzött hőmérsékleten szállítandó romlandó vagy fagyasztott áruk szállítását.
A szállítandó áruk fajtájától függően különböző megoldásokat nyújtunk, olyan fagyasztott áruk számára, amiket -18°C és -22°C közötti hőmérsékleten kell szállítani, és olyan áruk számára, melyek hőmérsékletét folyamatosan ellenőrizni kell a szállítás folyamán. Dupla hőmérsékletű járműveket is tudunk biztosítani. A szállításokat különböző kapacitású járművekkel oldjuk meg, amelyek mind fel vannak szerelve hűtőrendszerekkel és hűtési táblázatokkal, megfelelve minden kötelező előírásnak.

04.

EXPRESSZ SZÁLLÍTÁS

A különböző szállítási igények függvényében a Siclog express szállítást is kínál Önnek belföldön és külföldön egyaránt. Haladéktalanul válaszolunk ügyfeleink megkeresésére, és a legjobb megoldásokat kínáljuk. Nemzetközi szállítás esetén szolgáltatásaink magukban foglalják a vámügyintézést is. Ha ezt a szállítási módot választja, akkor az árui 24-48 órán belül megérkeznek a rendeltetési helyükre.

Karrier

Alkalmazunk: (speditie@gmail.com)

Szállítmányozási ajánlatok készítése
Kapcsolattartás az ügyfelekkel telefonon és e-mailen
Új ügyfélkör kialakítása, és kapcsolattartás a már meglévő ügyfelekkel

Tapasztalat a logisztika teren
Kitartó, felelősségteljes és megbízható személyiség

Hosszú távú együttműködést egy fejlesztés-orientált cégnél.
Motivált dinamikus csapat
Teljes munkaidős állás, napi 8 órában hétfőtől-péntekig
Stresszmentes környezet

A fényképes önéletrajzokat a speditie@gmail.com cimre várjuk!

Candidatul ideal transport Siclog

Kapcsolat

Írj nekünk és mi megkeressük a legmegfelelőbb megoldást

sc Siclog srl

Strada Ciucului nr 130,
Sfântu Gheorghe 527166

CUI: RO26157522
Nr.Reg: J14/249/2009

Say Hello!

Telefon: +40-745.584.651

Email siclogsrl@gmail.com